En aquesta secció del Blog hi surten tots els arxius de vídeo que he pogut recollir durant les meves sortides ornitològiques.

Vivim en un món en què cada vegada la imatge estàtica perd més força i hom busca el moviment en les xarxes i en les captures, ja que resulten més atractives.

És ben cert que molts ocells resulten molt més fàcilment identificables si els veiem també el comportament i de vegades una imatge estàtica no permet assegurar-ne la identificació.

En alguns casos els vídeos van associats a una imatge, pel fet que vaig poder veure i enregistrar l’ocell i en altres casos només hi ha l’enregistrament del film.

Com podeu imaginar el tema del pes i de la qualitat del film és complexe i he optat per un format pensat més en el telèfon mòbil que en la pantalla de l’ordinador per alleugerir la càrrega de les pantalles.

Desitjo que aquesta secció us agradi i espero que cada vegada hi hagi més entrades!

Picot garser gros

(Dendrocopos major)

Sit elegant

(Emberiza elegans)

Picot garser Kizuki

(Yungipicus kizuki)

Nínox boreal

(Ninox japonica)

Comentaris: Aquest va ser l'ocell que mes em va agradar de tot el viatge. Es va deixar veure durant una llarga estona. Quina preciositat de mussol! Northern Boobook (Ninox japonica)

Mallerenga japonesa

(Parus minor)

Becplaner menut

(Platalea minor)