Soc en Ramon Grimalt, afeccionat a l’ornitologia.

Per setmana santa del 2o21 em va picar el cuquet dels ocells i ja no em puc aturar.

La idea es que aquest blog pugui ser útil com a material de consulta per a ornitòlegs joves, al mateix temps que em faig el meu propi diari d’observacions i em refresca la memòria a mi mateix.

M’agraden els moixons, m’agrada la fotografia i com que soc una mica desordenat, he pensat que aquest blog, també em pot servir per posar, tot el material que es va acumulant al disc dur, una mica en ordre.

Veurem si la passió que ara mateix tinc per les aus, la puc transmetre a través d’aquest blog.

No cal dir que totes les imatges que podeu veure en aquest blog, les he fetes jo.

Pels que tinguin interessos en l’equip fotogràfic sempre podrem dir que si us agraden les fotos i voleu saber amb quina màquina les he fetes, us respondré com deia aquell…

-no son les fletxes, és l’indi! ;-)

Però ara més seriosament totes les fotos del blog des de l’inici fins al Nov del 2022 han estat fetes amb una bridge, la Sony Rx10 IV.

A partir del Nov les fotos son fetes amb una Sony Alpha 7 R IV de moment amb un objectiu Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS.

A partir del gener del 2023 utilitzo un objectiu Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS.

En alguna sortida de muntanya utilitzo encara la bridge per motius de comoditat.

En els viatges a l’estranger m’he entretingut a traduir els noms dels ocells al català. He usat diverses fonts però la que més servei m’ha fet és aquesta magnífica eina: Dicconari dels Ocells del Mon TermCAT